Identitatea vizuala este importanta?

Cat de important este sa investesti in identitatea vizuala a firmei tale? Este ceva important pentru afacerea ta sau ceva secundar, un moft corporatist?
Haideti sa punem problema in felul urmator…
Cât de important este pentru tine sa faci o buna impresie de la inceput? Dar pentru afacerea ta? Dar daca concurenta incearca sa faca si ea impresie buna si chiar o face? Cum te faci vizibil?
Chiar daca produsele sau serviciile tale sunt excelente, de multe ori prima impresie conteaza mai mult. Traim intr-o lume dinamica, intr-un capitalism salbatic in care fiecare incearca sa se impuna si sa iasa in fata.
Primul pas obligatoriu, in opinia noastra, este crearea unei identitati vizuale, un logo usor de tinut minte, care sa se asocieze usor cu afacerea ta. Nu ajuta prea mult, in secolul XXI, sa ai o firma luminoasa de genul SC Gigex Impex SRL scris cu Times New Roman si sa iti bazezi afacerea pe aceasta identitate. Oricat de mica ar fi afacerea, ea trebuie prezentata profesionist. Pentru asta trebuie sa folosesti servicii profesionale, deoarece crearea de identitati vizuale este mai complexa decat pare, necesitand creativitate, experienta si multe cunostinte din diferite domenii. De asemenea este important sa fii si tu informat despre ce ai avea nevoie. Daca aceste conditii sunt indeplinite rezultatul nu poate fi decat excelent.

identitate-vizuala-logo-oradea

Dream Factory – creare de identitati vizuale profesionale – www.dreamfactory.ro